Brink XL B.V.

Brink XL B.V.

Gewoon, beter met Brink
Brink Transport is een familiebedrijf waar de mensen met plezier en respect voor elkaar kunnen werken. Voor alle partijen wil Brink het bedrijf zijn waar mensen en bedrijven graag zaken mee willen doen en waar iedereen trots op kan zijn.

Gespecialiseerd
Brink staat voor logistieke dienstverlening die nét even iets ingewikkelder is dan het standaard vervoer. Brink is gespecialiseerd in het vervoer van goederen die afwijken van de standaard transportmaat of goederen die zich kenmerken door hun kwetsbaarheid en/of gevarenklasse. De chauffeurs van Brink rijden met speciale laad- en losmiddelen en kunnen de goederen leveren op moeilijk bereikbare locaties zoals bouwterreinen en/of woonwijken. Ook speciale services zoals het leveren onder rembours waarbij chauffeurs een mobiele pinautomaat bij zich hebben, behoort tot de mogelijkheden.

Efficiënt
Brink streeft ernaar nieuwe activiteiten te ontplooien voor efficiëntere logistiek. Voorbeelden hiervan zijn Brink XL, Formaat XL BV en AfbouwBox BV. Brink is continu bezig om haar kwaliteit te waarborgen en indien nodig verbeteringen
aan te brengen, zowel voor opdrachtgevers als medewerkers. Efficiency, kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu staan hierbij centraal.

Ambities
Versterken van de relatie met bestaande opdrachtgevers als “dedicated” maatwerk logistiek dienstverlener. Een topspeler zijn in de uitvoering van deelzendingen van goederen van en/of naar specifieke adressen in de Benelux met een speciaal karakter zoals lange, kwetsbare en moeilijk handelbare goederen en het verder ontwikkelen als ‘Noord-Oost Nederland-specialist’ in Formaat XL, het samenwerkingsverband van lengtegoed- distributeurs. Met wederzijds vertrouwen, gespecialiseerde medewerkers met hart voor de zaak, weinig personeelsverloop gecombineerd met de kracht van een familiebedrijf en een bedrijfsleiding die op alle niveaus kan meedraaien, maken wij onze slogan waar: “Gewoon, beter met Brink”.

Kernwaarden
Brink toetst al haar activiteiten op de kernwaarden eerlijkheid, respect, vertrouwen, verantwoordelijkheid, betrokkenheid en duurzaamheid.

Adres Energieweg 15
Postcode 7772 TV
Plaats HARDENBERG
Telefoon 088-2746595
E-mail info@brinkxl.nl
Website