Kuiphuis Kraanverhuur BV

Kuiphuis Kraanverhuur BV

Zeker op het hoogste niveau!

Mobiele kraan huren? Kuiphuis Kraanverhuur heeft kranen van 40, maar ook van 220 ton. Daarmee kunnen we vrijwel alles verticaal en/of horizontaal verplaatsen. Wij verhuren mobiele hijskranen, telescoopkranen, loopkatkranen, city-class kranen en verreikers.
Uiteraard inclusief een ervaren machinist die ook bij specialistische hijswerkzaamheden uitstekend uit de voeten kan.

Kuiphuis Kraanverhuur staat voor zekerheid. De zekerheid dat de juiste kraan op de afgesproken tijd aanwezig is, maar ook de zekerheid dat werk gewoon goed wordt uitgevoerd. Onze machinisten hebben ruime ervaring op de bouwplaats. Daardoor zijn ze in staat mee te kijken en vooruit te denken. Belangrijk, want dat maakt dat hijsklussen snel, veilig en kwalitatief geklaard worden. Minimaal oponthoud, zodat u uw werkzaamheden op tijd kunt afronden.

Klussen zijn ons niet snel te groot of te klein. De ene dag doen we uitgebreide, uitdagende hijsklussen voor bedrijven, de andere dag gaan we met veel plezier aan de slag voor een particulier. We kunnen bouwen op langdurige relaties met bedrijven in vrijwel alle sectoren van de bouwwereld: industriƫle-, woning-, utiliteits- en staalbouw. In de industriƫle sector werken wij vooral voor de voedings- en genotmiddelenindustrie, grootmetaal, recyclingbedrijven, de petrochemie en de fijnchemie

Adres Kollergang 5a
Postcode 7773 NG
Plaats HARDENBERG
Telefoon 0523-261448
E-mail info@kuiphuis.nl
Website