Rioolrenovatie Kernen Dedemsvaart en Ommen

Archief

In opdracht van de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg wordt het rioolstelsel in Ommen en Dedemsvaart voor een groot deel gerenoveerd. Het project is aangenomen door Roelofs uit Den Ham. Dochteronderneming FLUA leidingrenovatie zal de werkzaamheden uitvoeren.

De werkzaamheden zullen plaatsvinden in Dedemsvaart (gehele kern) en Ommen (voornamelijk centrum en aan de rand van de Vecht). Dit zal gebeuren in de maanden april tot en met november 2017. Het zijn voornamelijk kortstondige en plaatselijke werkzaamheden aan het bestaande riool.

Het project omvat alle facetten van het renoveren van het riool. Er worden hele strengen gerenoveerd d.m.v. de kousmethode, bij een groot aantal rioolstrengen worden plaatselijke reparatie uitgevoerd d.m.v. deelkousmethode. Er zijn een aantal strengen die vervangen moeten worden door nieuwe rioolbuizen

De grotere werkzaamheden, waarbij de straat wordt opgebroken, worden vooraf gecommuniceerd met de desbetreffende bewoners en bedrijven, zodat ze op de hoogte zijn van de eventuele wegomleidingen en parkeervoorzieningen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roelofs Den Ham, 0546-678888