Kuiphuis brengt je “Zeker op het hoogste niveau”!

Archief

Kuiphuis Kraanverhuur heeft kranen van 40, maar ook van 220 ton. Daarmee kunnen we vrijwel alles verticaal en/of horizontaal verplaatsen. Wij verhuren mobiele hijskranen, telescoopkranen, loopkatkranen, city-class kranen en verreikers. Uiteraard inclusief een ervaren machinist die ook bij specialistische hijswerkzaamheden uitstekend uit de voeten kan.

Kuiphuis Kraanverhuur staat voor zekerheid. De zekerheid dat de juiste kraan op de afgesproken tijd aanwezig is, maar ook de zekerheid dat werk gewoon goed wordt uitgevoerd. Onze machinisten hebben ruime ervaring op de bouwplaats. Daardoor zijn ze in staat mee te kijken en vooruit te denken. Belangrijk, want dat maakt dat hijsklussen snel, veilig en kwalitatief geklaard worden. Minimaal oponthoud, zodat u uw werkzaamheden op tijd kunt afronden.

Klussen zijn ons niet snel te groot of te klein. De ene dag doen we uitgebreide, uitdagende hijsklussen voor bedrijven, de andere dag gaan we met veel plezier aan de slag voor een particulier. We bouwen op langdurige relaties met bedrijven in vrijwel alle sectoren van de bouwwereld: industriële-, woning-, utiliteits- en staalbouw. In de industriële sector werken wij vooral voor de voedings- en genotmiddelenindustrie, grootmetaal, recyclingbedrijven, de petrochemie en de fijnchemie.

Kijk eens op onze website voor referenties en meer informatie: www.kuiphuis.nl