Pub Quiz 10 oktober

Archief

Hoeveel weten ondernemers over duurzaamheid? Weten zij meer dan inwoners, raadsleden of scholieren? Wij dagen ondernemers uit om de uitdaging aan te gaan en het op te nemen andere teams uit de gemeente Hardenberg tijdens de Duurzame Pub Quiz.

Donderdag 10 oktober 2019
20.00 – 22.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
Partycentrum Circus, Zwingel 2, 7772 SK Hardenberg

In de afgelopen maanden hebben we op verschillende manieren aan inwoners gevraagd hoe zij tegen duurzaamheid en de energietransitie aankijken. Wanneer kunnen we de resultaten nu beter delen dan op de Dag van de duurzaamheid? Daarom organiseren we in de avond van 10 oktober de enige echte Duurzame Pub Quiz in Partycentrum Circus in Hardenberg. Het belooft een leerzame maar vooral gezellige avond te worden! Deelname is gratis. Voor een hapje en drankje wordt uiteraard gezorgd.

Teams nemen het tegen elkaar op
Bij de Duurzame Pub Quiz nemen teams van 4 tot 6 personen het tegen elkaar op. Het team dat de meeste quizvragen goed beantwoordt wint een (duurzame) prijs. In de Duurzame Pub Quiz worden allerlei leuke en soms gekke vragen over duurzaamheid gesteld. Tussendoor vertellen we wat we van onze inwoners hebben gehoord over duurzaamheid.

Een IKH team?
Voor een levendig en uitdagend spel, zien we graag zoveel mogelijk verschillende teams verschijnen: inwoners, scholieren, raadsleden, sportverenigingen én ondernemers. Want in de gemeente zijn veel ondernemers die in hun bedrijfsvoering veel aandacht hebben voor duurzaamheid, of zicht richten op duurzame producten en diensten.
Vandaar onze vraag. Welke IKH leden willen deze uitdaging aangaan en een IKH team vormen?

Geef je op via: info@ikhardenberg.nl